Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Om att äga skog

Långsiktighet

Att äga skog kräver långsiktighet. Att ta hand om och utveckla en skog kan ge både stora inkomster och livskvalitet och vi hjälper dig gärna. Vi finns där din skog finns.

Generationsskifte

Inför ett generationsskifte finns en del att tänka på. Ett generationsskifte är ofta en lång process som kräver många förberedelser och god framförhållning för att överlåtelsen ska bli så smidig som möjligt.  Det viktigaste är att alla i familjen får vara delaktiga från början. När det gäller överlåtelseform är det viktigt att ta expertishjälp så att det blir det bästa alternativet för er. En färsk skogsbruksplan är en förutsättning för att få reda på vilka värden som finns på fastigheten. Kontakta din lokala virkesköpare så hjälper vi dig.

Ekonomi

Vi hjälper dig att öka avkastningen på din fastighet genom rätt skogliga åtgärder. Det är sedan viktigt att förvalta den ekonomiska avkastningen. Din lokala virkesköpare hjälper dig med rådgivning och förmedling till expertis.

Träffa en virkesköpare

Vi på Fiskarheden kan trakten och bryr oss om den. Prata med oss om du funderar på något som har med skogen att göra. Vi ser till att du får ut det rätta värdet av din skog, samtidigt som vi värnar om miljö och klimat.