Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Boka fritidsboende

Höknäsvallen är ett nytt område som är byggt för besökare som letar efter ett boende under kortare tid.

Området erbjuder innovativt och smart boende, fullt möblerat bara ett stenkast från Kläppen Ski Resort i Sälenfjällen. Njut av omedelbar närhet till bekvämligheter som ICA-butik, mångsidiga restauranger, skidspår och den omslutande naturen. Varje lägenhet har fullt utrustade kök inklusive diskmaskin samt tvättmaskin.

Är du intresserad och vill boka?
Besök www.hoknasvallen.se!

Digital nyckel
På Höknäsvallen använder vi ett nyckelfritt digitalt system från iLOQ. Inför din vistelse får du din nyckel via sms. För att se hur det funkar så rekommenderar vi att titta igenom den här korta filmen:
iLOQ – Så funkar det

Har du frågor så maila fastigheter@fiskarheden.se

Läs bokningsvillkor här!


Boendealternativ

Kompislägenhet
Modern och smart kompislägenhet med eget rum och entré. Kök och badrum delas mellan två lägenheter. Köket är fullt utrustat med ugn, kylskåp, frys och diskmaskin. Badrummet är försett med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Extra förvaringsutrymmen erbjuds i form av ett gemensamt förråd samt kombinerat städförråd och torkrum. Digitalt nyckelfritt lås till ytterdörr. Parkering ingår.

2 rum och kök
Välplanerad tvårumslägenhet som innehåller ett sovrum med dubbelsäng, luftigt vardagsrum samt ett fullt utrustat kök inklusive diskmaskin. Badrummet erbjuder smidighet med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I angränsande byggnad finns ett privat förvaringsutrymme och du har tillgång till ett kombinerat städförråd och torkrum. Digitalt nyckelfritt lås till ytterdörr. Parkering ingår.

3 rum och kök
Smart planerad trerumslägenhet som erbjuder flexibelt boende med ett sovrum där du har valet mellan dubbelsäng eller två singelsängar. Det mindre sovrummet är inrett med en 140 cm bred säng. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning, perfekt för socialt umgänge och utrustat med allt du behöver inklusive diskmaskin. Badrummet är effektivt med en kombinationsmaskin för tvätt och tork. I angränsande byggnad finns ett privat förvaringsutrymme och du har tillgång till ett kombinerat städförråd och torkrum. Digitalt nyckelfritt lås till ytterdörr. Parkering ingår.

Kontaktperson

Natalie Karelius

Administration
Fastigheter