Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Sågade trävaror

Vi förser världen med kvalitetsvirke

Med över 160 anställda är Fiskarhedens Trävaru AB det största industriföretaget i Malung-Sälens kommun. Vi är också ett av Sveriges största privata sågverk – och modernaste. Våra investeringar handlar om att spara miljön och att du och vi ska få ut så mycket högkvalitativt virke av råvaran som möjligt. Vi optimerar virkesutbytet genom att röntga varje stock med hjälp av en supermodern CT-logg.

Sågverket ligger bara ett stenkast från Vasaloppsstarten i Transtrand i Dalarna. Varje år producerar vi mer än 390 000 kubikmeter virke. Mer än 85 procent av vår produktion har köpare utanför Sveriges gränser.

Hög kvalitet är vårt signum. God leveranssäkerhet och rätt produkter i rätt tid är av största vikt oss. Vår råvarubas håller högsta kvalitet. I vårt område tar furan & granen tid på sig att växa sig hög och ståtlig. Tätt mellan årsringarna, få kvistar och hög hållfasthet karaktäriserar den råvara som vi sågar och levererar till kvalitetsmedvetna kunder världen över. 

Vikesproduktion

Ett av Sveriges modernaste privata sågverk

Våra investeringar handlar om att spara miljön och att du och vi ska få ut så mycket högkvalitativt virke av råvaran som möjligt. Vi optimerar virkesutbytet genom att röntga varje stock med hjälp av en supermodern CT-logg.
Skräddarsytt och kundanpassat

Vårt sortiment

Vi erbjuder ett brett sortiment i diverse kvaliteter och dimensioner. Vi är mycket flexibla och gör allt för att leverera plankor och brädor enligt dina önskemål.

Kontaktpersoner försäljning

Joakim Limberg

Vice vd, Marknadschef
Trävaror

Sandra Larsson

Operativ chef sälj & logistik
Trävaror

Roderick Staatsen

Säljare Europa
Trävaror

Sabrina Maouche

Säljare Nordafrika
Trävaror

Peder Damgaard

Säljare Europa
Trävaror

Sabina Sköldner

Logistik och försäljningsadministration
Trävaror