Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Fastigheter

Vi har ett långsiktigt fokus

Fiskarheden Fastigheter är en lokal och hållbar fastighetsutvecklare. Vi utvecklar och bygger permanenta boenden, fritidsboenden och företagslokaler. Genom att ta ansvar och bygga för framtiden, vill vi se till att fler kan bo, verka och semestra i vår unika fjällvärld.

  • Bo permanent
    Vi har boenden för olika behov.
  • Fritidsboende i fjällen
    Eget boende i Sälens fjällvärd.
  • Affärslokaler
    Hitta rätt lokal för din verksamhet.
FRITIDSBOENDE I FJÄLLEN

BRF Kotten

Vid Gammelgården i hjärtat av Sälenfjällen planerar vi för ett nybyggt bekvämt fjällboende. BRF Kotten kommer innehålla 19 bostadsrätter på 5 rum och kök byggda som radhus i två våningar. Direkt från dörren finns närhet till natur, skidspår och vandringsleder.

Permanenta boenden för olika behov

Vår region är en fantastisk plats att bo och leva på. Därför vill vi utveckla och bygga fler permanenta bostäder för att möta den stora efterfrågan. I regionen finns arbetsmöjligheter inom bland annat industri och turism. Och här bor och arbetar du med naturen inpå knuten. Det är nära till skidspåret, skogen, golfbanan och cykelleden. Vi vill att fler ska få möjlighet att bo permanent här, mitt i denna omväxlande och unika fjällvärld.

Affärsfastigheter

Fiskarheden Fastigheter vill utveckla fler lokaler för företag i Malung-Sälens kommun. Idag finns en brist på verksamhetslokaler, vilket gör att de företag som vill verka i trakten inte alltid har möjlighet till det.
TOMTER TILL SALU

Höknäsvallen

Ett stenkast från Kläppen ski resort finns nu möjligheten att köpa tomter med generösa byggrätter. Mitt i naturen, men ändå nära till allt, erbjuds en unik möjlighet att skapa ert eget fjällparadis.

Kontaktpersoner

Louise Larsson

Affärsutvecklare
Fastigheter

Natalie Karelius

Administration
Fastigheter