Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Vi har ett långsiktigt fokus

Fiskarheden Fastigheter är en lokal och hållbar fastighetsutvecklare. Vi utvecklar och bygger permanenta boenden, fritidsboenden och företagslokaler. Genom att ta ansvar och bygga för framtiden, vill vi se till att fler kan bo, verka och semestra i vår unika fjällvärld.

  • Permanent boende
    Vi har boenden för olika behov.
  • Objekt till salu
    Eget boende i Sälens fjällvärd.
  • Affärslokaler
    Hitta rätt lokal för din verksamhet.
Flexibelt och prisvärt

Nyckelfärdiga boenden vid Höknäsvallen

På Höknäsvallen i Sälenfjällen har du nu möjligheten att köpa en nybyggd, modern, smart och prisvärd bostad som passar just dig! Vi har tagit fram ett antal förslag på husmodeller som du kan köpa helt nyckelfärdiga. Allt ingår: Färdigt hus klart för inflyttning, tomt, grund, markarbete, fiber och anslutningsavgifter.
FRITIDSBOENDE

Höknäsvallen

Höknäsvallen är ett nytt område som erbjuder ett innovativt och smart boende, fullt möblerat bara ett stenkast från Kläppen Ski Resort i Sälenfjällen. Njut av omedelbar närhet till bekvämligheter som ICA-butik, mångsidiga restauranger, skidspår och den omslutande naturen. Varje lägenhet har fullt utrustade kök inklusive diskmaskin samt tvättmaskin.

Permanenta boenden för olika behov

Vår region är en fantastisk plats att bo och leva på. Därför vill vi utveckla och bygga fler permanenta bostäder för att möta den stora efterfrågan. I regionen finns arbetsmöjligheter inom bland annat industri och turism. Och här bor och arbetar du med naturen inpå knuten. Det är nära till skidspåret, skogen, golfbanan och cykelleden. Vi vill att fler ska få möjlighet att bo permanent här, mitt i denna omväxlande och unika fjällvärld.

Affärsfastigheter

Fiskarheden Fastigheter vill utveckla fler lokaler för företag i Malung-Sälens kommun. Idag finns en brist på verksamhetslokaler, vilket gör att de företag som vill verka i trakten inte alltid har möjlighet till det.

Kontaktpersoner

Louise Larsson

Affärsutvecklare
Fastigheter

Natalie Karelius

Administration
Fastigheter