Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Affärslokaler

Utveckla din affärsfastighet med oss

Fiskarheden Fastigheter vill utveckla fler lokaler för företag i Malung-Sälens kommun. Idag finns en brist på verksamhetslokaler, vilket gör att de företag som vill verka i trakten inte alltid har möjlighet till det.

Fiskarheden Fastigheter arbetar i samverkansprojekt och utvecklar lokaler tillsammans med dig som behöver dem. Tillsammans kan vi bygga nya lokaler, eller färdigställa och anpassa befintliga lokaler så att de blir utformade efter verksamhetens behov.

INVESTERINGSSTÖD

Lima centrum

Fiskarheden Timber Fastighetsutveckling 1 AB har ansökt och beviljats investeringsstöd från EU:s landsbygdsprogram för att bygga upp Limas nya centrum. Sedan hösten 2022 har en fantastisk förvandling ägt rum, och idag kan man finna en blomstrande samling av faciliteter i området. Här finns idag livsmedelsbutik, bankomat, pizzeria och drivmedelsstation. Investeringen fokuserade särskilt på att främja utvecklingen av livsmedelsbutiken i Limas nya centrum. Målet var att skapa en central knutpunkt där människor kunde utföra olika ärenden på samma plats, något som tidigare saknades i området. Att valet föll på Lima berodde på dess strategiska läge. Avståndet från Tandö till Torgås är ungefär detsamma som avståndet från dessa platser till Lima. Livsmedelsbutiken fungerar även som postombud, apoteksombud och ombud för systemet. Med hjälp av EU:s investeringsstöd har det nya centrumet i Lima verkligen satt sin prägel på samhället. Det har skapat en mötesplats där människor kan njuta av praktiska bekvämligheter samtidigt som det har ökat tillgängligheten för invånarna i området. Genom att erbjuda en mångfald av tjänster har Limas nya centrum blivit hjärtat i samhället och ett exempel på framgångsrik landsbygdsutveckling.

Kontaktpersoner

Louise Larsson

Affärsutvecklare
Fastigheter

Natalie Karelius

Administration
Fastigheter