Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Landsbygdsministern besökte Fiskarheden

Under tisdagen besökte landsbygdsminister Peter Kullgren Fiskarheden. VD Magnus Larsson och VVD Joakim Limberg mötte upp och diskuterade landsbygd, skogsbruk, infrastruktur och transport med ministern, som också bjöds på en guidad tur runt sågverket och imponerades av effektiviteten i produktionen och den höga tekniknivån.

Besöket var en del av två dagars verksamhetsbesök i Sälenområdet med fokus på regional utveckling, skogsindustri och mat, där förutom besöket på Fiskarheden även Scandinavian Mountains Airport, Jonas i Sälen och Destination Sälenfjällen ingick.


Peter Kullgren är landsbygdsminister, chef för Landsbygds- och Infrastrukturdepartementet med fokusområdena landsbygd, livsmedel, areella näringar och regional utveckling.

Datum: 2023-11-01
Kategori: Koncern, Okategoriserad, Startsida