Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Virkesköpare Rättvik-Leksand

På Fiskarheden jobbar vi utifrån värdeorden hållbart, inkluderande och gemensamt. Företaget är känt för sin familjära anda och starka förankring i bygden där vi verkar. Närhet mellan råvara och industri präglar Fiskarheden.
Nu behöver vi förstärka vår råvaruavdelning med en virkesköpare inom område Rättvik-Leksand.

Om jobbet
Som virkesköpare köper du virke från privata skogsägare för att förse Fiskarhedens sågverk med råvara, som sedan förädlas till sågade trävaror i vårt egna sågverk. Du ansvarar för hela kedjan från skogsägarkontakt till avslutat uppdrag, vilket bland annat omfattar avverkning, transport, skogsvård, rådgivning mot skogsägare samt administration. Du erbjuder skogsägarna stöd i förvaltning, avverkning och föryngring i skogen vilket innebär en konsultativ och administrativ roll i kontakten med skogsägaren. Jobbet präglas av frihet, variation och sociala kontakter.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har en skoglig utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, men det är inget krav. Har du tidigare erfarenhet från virkesköp eller annat praktiskt inom skogsbruk är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är prestigelös, har en vilja att se framåt och drivs av att utvecklas, både i affären och i din roll som virkesköpare. Du har lätt för att skapa kontakter och att vinna förtroende och tillit hos dem du möter samt trivs med att ha en föränderlig och varierande vardag. Vidare vill vi att du är ansvarsfull och utför dina uppgifter både effektivt och noggrant där något som genomsyrar dig som person är att du brinner för att göra affärer och har förmågan att driva ditt arbete självständigt.

Sista ansökningsdatum 28/5
Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Anställningen är tillsvidare med provanställning 6 mån.
Placeringsort enligt överenskommelse.

Frågor?
Angående tjänsten kontakta råvaruchef  Per Limberg tel 0280- 59 30 10 per.limberg@fiskarheden.se
Angående rekryteringsprocessen kontakta Boss Business Partner;  Sofia Wester 0739344394 sofia@bossbp.se , Evelyn Hult 0702578212 evelyn@bossbp.se