Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Skoglig produktions- och logistikledare

Nu behöver vi förstärka vår råvaruavdelning med en skoglig produktions- och logistikledare.

Om jobbet
Jobbet innebär att du har det övergripande ansvaret för virkesflödet vad gäller produktionsplanering och transport av rundvirke från skog till mottagande industrier. Du arbetar i nära samarbete med övriga kollegor på råvaruavdelningen samt med skogsentreprenörer, transportörer och leverantörer. Det är en omväxlande roll som innefattar att jobba med virkesordrar, flödesplanera och kalkylerar samt följa upp både kortsiktiga och långsiktiga planer.  Du har ansvar för att optimera de olika processerna och skapa en fungerande helhet.

Om dig
Vi söker dig som har en skoglig utbildning och gärna erfarenhet av produktionsfrågor, transportplanering eller annat inom praktiskt skogsbruk. Som person är du strukturerad och har förmågan att överblicka stora mängder information samt är förmögen att komma fram till och fatta beslut för verksamhetens bästa. Vi tror att du är strategisk, har en analytisk förmåga och kan driva ditt arbete självständigt. Du har förmågan att skapa goda relationer, är kommunikativ och gillar samarbete med dina kollegor samt förstår och tillämpar affärsmässiga principer på ett bra sätt i ditt arbete.

Sista ansökningsdatum 28/5
Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Anställningen är tillsvidare med provanställning 6 mån.
Placeringsort: Fiskarheden

Frågor?
Angående tjänsten kontakta råvaruchef Per Limberg tel 0280- 59 30 10 per.limberg@fiskarheden.se
Angående rekryteringsprocessen kontakta Boss Business Partner: Sofia Wester 0739344394 sofia@bossbp.se, eller Evelyn Hult 0702578212 evelyn@bossbp.se