Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Skiftmekaniker

Fiskarheden betraktas som en attraktiv arbetsgivare och den familjära ”vi-känslan” är ett gemensamt ansvar som alla medarbetare tagit under lång tid och skapat en bra arbetsplats för sig själva och andra. Hos oss ska alla känna sig inkluderade och delaktiga i verksamheten. På Fiskarheden får all personal ta del av flera sociala förmåner.

Om tjänsten
Nu behöver vi stärka upp vår underhållsavdelning med en skiftmekaniker! Du kommer arbeta i en miljö där ny teknik och utrustning alltid ligger i fokus. Med hela industrin som arbetsplats blir dina sysslor mångsidiga och varierande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att jobba med både förebyggande och avhjälpande underhåll på hela industrin inom mekanik såsom svetsning, hydraulik och pneumatik.

Din profil

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom relevant inriktning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag. Goda kunskaper i svarvning, fräsning och svets är meriterande. Även travers- eller truckkort, fallskydd, lift eller heta arbeten är meriterande.

Du som söker den här rollen kommer troligen från ett liknande arbete inom underhåll som mekaniker där ditt fokusområde varit stora maskiner inom industrin. Du har ett sinne för teknik, mekanik, hydraulik och gillar att lösa problem. Att ta ansvar och arbeta för kvalitet och säkerhet är viktigt för dig där du mer än gärna involverar övriga kollegor och samspelar med andra. Du har ordning och reda och en god känsla för att jobba serviceinriktat då detta genomsyrar vårt underhållsteam på Fiskarheden.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiderna är:
v1: 05.30-16.00 mån-fre samt lör-sön 06.00-18.30
v2: Ledig hela veckan
v3: 16.00-02.00 mån-tors

Sista ansökningsdatum: 12 maj 2023. Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Grönberg, Underhållschef tel. 073-5350824 eller Evelyn Hult, Boss Business Partner 070-2578212