Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Operatör till justerverket

Nu söker vi dig som har spring i benen och inte räds att arbeta fysiskt i en härlig miljö och med ett grymt duktigt team!

Om Jobbet
I justerverket bedöms den slutliga kvaliteten på varje planka eller bräda och det avgörs om och hur den ska längdkapas för att kunna användas på lönsammast möjliga sätt. Som operatör på justerverket arbetar du med vår datorstyrda anläggning, du sköter de tekniska maskinerna med både styr och övervakning men du kommer även ha hand om andra maskiner där du med fördel gillar att se över skicket på dem och kan reparera och fixa enklare saker. I rollen kör du även en hel del med truck vilket förutsätter att du gillar och kan handskas med maskiner.

Om dig
Du som söker den här tjänsten har en teknisk bakgrund som du förvärvat dig antingen genom studier alternativt arbetslivserfarenhet. Om du har goda kunskaper om trä och om hur man sköter komplicerade tekniska maskiner är det meriterande men inte ett krav, detsamma gäller om du jobbat som operatör tidigare, inom industrin samt innehar truckkort för motviktstruck, B1.

Vi värdesätter allra mest dina personliga egenskaper och ser gärna att du kommer in med positiv energi, är allert och gillar att vara fysisk. Du har ett tekniskt intresse, gillar att vara allsidig och flexibel i din vardag samt gillar att driva på. Gruppen består idag av 11 kollegor, allt från truckförare, operatörer, kvalitetstekniker och en förman. Hos oss har du goda chanser att utvecklas i din roll och senare även ta steget vidare i organisationen!

Vi förespråkar samåkning då vi värnar om miljön där kollegor åker från kringliggande orter som Älvdalen, Malung och Mora. Tjänsten är tillsvidare och omfattar 2-skift,

Dagskift 06.00-14.30 Måndag-fredag
Kvällsskift 14.25-00.00 Måndag-torsdag

Vill du kombinera en aktiv fritid i storslagen natur och i fjällmiljö med ett utvecklande arbete är det här rollen för dig!

Välkommen med din ansökan senast 16/4 till oss, urval kommer ske löpande!