Meny Stäng Sök Stäng

Aktuellt hos fiskarheden

Ove Pettersson är ny skogsrådgivare och virkesköpare

26 February 2021 - 
Nyanställningar

Ove förstärker virkesköpargänget i Älvdalens kommun och Härjedalen. Han är en genuin älvdaling med ett stort intresse för motion och idrott. Både att utöva själv men också att se på. Ove, som bor i Evertsberg, har tre vuxna barn, alla pojkar.

Beskriv din bakgrund innan du kom till Fiskarheden!

-Efter att ha gått på Älvdalens skogsbruksskola jobbade jag några år i skogen. Därefter har jag jobbat på Posten i många år med olika saker men längtade tillbaka till skogen och sökte därför jobb som virkesköpare på ett annat företag, som jag fick och blev kvar i tio år.

Vad gillar du med virkesköparjobbet?

-Jag gillar att jobbet är väldigt fritt med stort eget ansvar och arbetsdagarna är väldigt varierande. Jag tycker även om att träffa och prata med folk. Mitt mål är att skapa stort förtroende hos skogsägarna. Om jag lyckas skapa det kommer de tillbaka och det är en härlig känsla.

Du började jobba här i höstas. Vad fick dig att söka dig till Fiskarheden?

-Jag sökte till Fiskarheden för att få en nytändning. Man blir lite bekväm och lite nöjd efter många år i samma företag.

Har du frågor om ditt skogsinnehav? Då är du varmt välkommen att kontakta Ove Pettersson!