Meny Stäng Sök Stäng
Arbetsort
Torsby, Värnäs eller Sysslebeck
Anställningstyp
Tillsvidareanställning
Ansök senast
2023-02-15

Här har du chansen att kombinera ett fritt jobb med en stimulerande fritid nära naturen med möjligheter till skidåkning, fiske och mycket annat. Gillar du mötet med människor samtidigt som du vill göra en insats för klimatet genom att bidra med förnyelsebar fossilfri råvara? Då kan det här vara jobbet för dig.

På Fiskarheden jobbar vi med värdegrunden gemensamt, hållbart och  inkluderande. Vi har en närhet mellan råvara och industri samtidigt som företaget är känt för sin familjära anda och starka förankring i bygden.

Beskrivning och arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka vår råvaruavdelning med nya virkesköpare. Jobbet innebär att förse Fiskarhedens sågverk med råvara genom att köpa virke från privata skogsägare. Du ansvarar för hela kedjan från skogsägarkontakt till avslutat uppdrag, vilket bland annat omfattar avverkning, transport, skogsvård, rådgivning mot privata skogsägare och administration. Jobbet präglas av frihet, variation och sociala kontakter. Ditt arbetsområde är Nordvärmland.

Kvalifikationer
Vi vill att du brinner för att göra affärer och trivs både med att jobba självständigt och tillsammans i grupp. Som person är du prestigelös och har en vilja att se framåt och att utvecklas. Du har lätt för att skapa och bibehålla kontakter och förtroende hos skogsägare. Du utför uppgifterna effektivt och noggrant och gillar förändring och utveckling.

Vi  söker dig som har skoglig kunskap förvärvad genom erfarenhet och/eller skoglig högskoleutbildning. Viss skoglig vidareutbildning kan erbjudas vid behov.

Stationeringsort Torsby, Värnäs eller Sysslebäck enligt överenskommelse.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Upplysningar om tjänsten lämnas av råvaruchef Per Limberg tel 0280- 59 30 10, per.limberg@fiskarheden.se

Välkommen med din ansökan senast 15 feb 2023. Urval och intervjuer sker löpande så tillsättning kan göras innan sista ansökningsdatum.