Meny Stäng Sök Stäng

Vi söker virkesköpare

Vill du jobba med människor, förnyelsebar råvara och framtidens produkt? Då kan det här jobbet vara något för dig.

På Fiskarheden jobbar vi utifrån perspektiven hållbarhet, medmänsklighet och kvalitet i företagskulturen. Företaget är känt för sin familjära anda och starka förankring i bygden där vi verkar. Närhet mellan råvara och industri samt mellan anställda och ledning präglar Fiskarheden. Nu behöver vi förstärka vår råvaruavdelning med fler virkesköpare i närområdet till sågverket.

Beskrivning och arbetsuppgifter

Jobbet innebär att köpa virke från privata skogsägare för att förse Fiskarhedens sågverk med råvara, som förädlas till sågade trävaror. Du ansvarar för hela kedjan från skogsägarkontakt till avslutat uppdrag, vilket bland annat omfattar avverkning, transport, skogsvård, rådgivning mot privata skogsägare och administration. Jobbet präglas av frihet, variation och sociala kontakter. Du kommer köpa inom centrala delen av Fiskarhedens försörjningsområde från Norra Dalarna till Norra Värmland.

Kvalifikationer

Vi vill att du brinner för att göra affärer och trivs både med att jobba självständigt och tillsammans i grupp. Som person är du prestigelös och har en vilja att se framåt och att utvecklas. Du har lätt för att skapa och bibehålla kontakter och förtroende hos skogsägare. Du utför uppgifterna effektivt och noggrant och gillar förändring och utveckling.

Du bör ha skoglig utbildning och gärna erfarenhet från virkesköp eller annat praktiskt skogsbruk.

Tjänsterna tillsätts så snart vi hittat lämpliga personer.

Stationeringsort enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av råvaruchef Per Limberg tel 0280- 59 30 10 eller mail per.limberg@fiskarheden.se

Välkommen med din ansökan till per.limberg@fiskarheden.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Framtiden växer i skogen

Fiskarheden växer med den