Meny Stäng Sök Stäng

Vi söker skoglig produktions- och logistikledare

Vill du jobba med människor, förnyelsebar råvara och framtidens produkt? Då kan det här jobbet vara något för dig.

På Fiskarheden jobbar vi med perspektiven hållbarhet, medmänsklighet och kvalitet i företagskulturen. Företaget är känt för sin familjära anda och starka förankring i bygden där vi verkar. Närhet mellan råvara och industri samt mellan anställda och ledning präglar Fiskarheden. Nu behöver vi förstärka vår råvaruavdelning med en skoglig produktions- och logistikledare.

Beskrivning och arbetsuppgifter

Jobbet innebär att du ansvarar övergripande för virkesflödet såsom produktionsplanering och transport av rundvirke från skog till mottagande industrier. Du arbetar i nära samarbete med övriga kollegor på råvaruavdelningen samt skogsentreprenörer, transportörer och leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är strukturerad och har förmåga att överblicka stora mängder information och fatta beslut. Mycket tid kommer att läggas på att få helheten att fungera och att undvika suboptimering i de olika processerna. Som person tycker du om att det händer mycket och har en vilja att se framåt och att utvecklas. Du har lätt för att skapa och bibehålla kontakter och förtroende hos kollegor, entreprenörer och leverantörer. Du utför uppgifterna effektivt och noggrant och gillar förändring och utveckling.

Du bör ha skoglig utbildning och gärna erfarenhet av produktionsfrågor, transportplanering eller annat inom praktiskt skogsbruk.

Stationeringsort enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av råvaruchef Per Limberg tel 0280- 59 30 10 eller mail per.limberg@fiskarheden.se

Välkommen med din ansökan till per.limberg@fiskarheden.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat lämplig person.

Framtiden växer i skogen

Fiskarheden växer med den