Vi är mycket glada att kunna presentera två nya krafter hos oss. Johan Sjöblom började som virkesköpare på Fiskarheden i augusti. Han har lång erfarenhet av skogsbruk och har bland annat kört skogsmaskin. Johan bor i Älvdalen, gillar natur, jakt och att följa med barnen när de spelar ishockey.
Torbjörn Staffan är ny hos Westlings Skogsentreprenad i Älvdalen. Han är en erkänt duktig maskinförare och kommer att bidra positivt till hela avverkningsprocessen.

– Det är ett välkommet tillskott att få in en så erfaren maskinförare. Särskilt eftersom vi har varit en man kort en tid och ska börja köra tvåskift kontinuerligt, säger Bengt-Olov Westling från Westlings Skogsentreprenad.

Har du skog i Älvdalen, Särna, Idre, Mora eller Härjedalen? Då är du välkommen att ringa virkesköpare Johan Sjöblom på 072-218 28 77 eller mejla johan.sjoblom@fiskarheden.se

Bild, från vänster: Johan Sjöblom, virkesköpare vid Fiskarheden och Martin Westling, Jimmy Westling, Bengt-Olov Westling och Torbjörn Staffan från Westlings Skogsentreprenad AB.