Fortsätt till huvudinnehållet
Logo

Nyckelfärdiga boenden vid Höknäsvallen

På Höknäsvallen i Sälenfjällen har du nu möjligheten att köpa en nybyggd, modern, smart och prisvärd bostad som passar just dig! Vi har tagit fram ett antal förslag på husmodeller som du kan köpa helt nyckelfärdiga. Allt ingår: Färdigt hus klart för inflyttning, tomt, grund, markarbete, fiber och anslutningsavgifter.


Höknäsvallen är beläget i ett vackert skogsområde intill riksväg 66, endast en kort promenad från Kläppen Ski Resort med faciliteter som ICA, restauranger och affärer. Här erbjuder vi nyproducerade, nyckelfärdiga villor där varje detalj är noggrant uttänkt för att maximera både komfort och funktionalitet. Här får du frihet att välja mellan flera olika husmodeller och tillval, så att du kan skapa ditt idealiska hem på generösa tomter. Upptäck det smarta sättet att leva – omgiven av den storslagna naturen i Sälenfjällen.

Har du frågor eller vill veta mer och anmäla intresse?
Kontakta Natalie Karelius på Natalie.Karelius@fiskarheden.se eller 072-700 77 10

Är du intresserad?
Hör av dig till oss så berättar vi mer!
Kontaktuppgifter
Flexibelt och nyckelfärdigt

Höknäsvallen

På Höknäsvallen har vi tagit fram ett antal förslag på färdiga husmodeller, från den minsta på 85 m² upp till den största på 152 m². Ladda ner prospektet här för att läsa om alla husmodeller, deras kostnader samt vilka tillägg och tillval du har möjlighet att göra.

Kontaktperson

Natalie Karelius

Administration
Fastigheter